• Bookmark & Share

Online Utasbiztosítás kötés

 
Az Chartis Travel Guard igényeinek megfelelő utasbiztosításokat nyújt, legyen szó akár egyszeri vagy éves többszöri utazásról.  Társaságunk a világszinten elismert AIG biztosító magyarországi fióktelepe.

Az Chartis Travel Guard a világ egyik vezető utasbiztosítási szolgáltatója. Az utasbiztosításterületen szerzett több éves tapasztalatunkat és széles körű szakértelmünket figyelembe véve nyugodtan hátradőlhet, szolgáltatásaink gondoskodnak utazása biztonságáról és kényelméről.

Termékeink az utasbiztosítás szolgáltatások széles skáláját fedik le, így többek között a következő kockázatokra nyújtanak fedezetet: 

  • Poggyász elvesztése, eltulajdonítása
  • Orvosi segítségnyújtás
  • Útlemondás

Online utasbiztosítás szolgáltatásunk a fedezetek teljes körű megismerésére, és azonnali biztosításkötésre nyújt lehetőséget. 

A Travel Guard termékeink fejlesztésénél figyelembe vettük az ügyfelek eltérő igényeit, így akár egyedül, akár családjával utazik, nálunk megtalálja az Önnek legmegfelelőbb utasbiztosítást. Tekintse meg árainkat, kösse meg biztosítását online és pár percen belül már az Chartis Travel Guard gondoskodik utazása biztonságáról.

Kérjük, olvassa el figyelmesen a biztosítási feltételeket, hogy az Ön számára legmegfelelőbb szolgáltatásokat tartalmazó csomagot választhassa!

  megvesz utasbiztosításokHírek és sajtóTravel Guard online utasbiztosítás kötés - Kiváló fedő kivételes áron