Share this
  • Bookmark & Share

Sportbiztosítás

A nyaralás közben is sportolna? A különféle sporttevékenységek egész sorára kiterjedő szolgáltatásainkkal állunk rendelkezésére, hogy teljes körű védelmet nyújtsunk utazása során. Legyen szó akár nyári, akár téli sportokról, nálunk megtalálja az Önnek legmegfelelőbb sport utasbiztosítást. A sport-biztosítási szolgáltatásaink a leggyakrabban űzött sporttevékenységekre versenyképes áron nyújtanak fedezetet.  

Sportbiztosítás, extrém sport biztosítás

extrém sport biztosítás számtalan sporttevékenységre nyújtanak fedezetet, beleértve a síelést, túrázást, búvárkodást, vitorlázást, mélytengeri horgászatot, vadvízi evezést, kerékpározást, hőlégballonozást és egyéb sporttevékenységeket.  Ugyanakkor fedezeteink kiterjednek a sporteszközökkel és felszerelésekkel kapcsolatos káreseményekre is, továbbá a balesetek kapcsán felmerült mentési és egészségügyi költségek megtérítésére.  

Képzett szakembereinkkel a legtöbb eshetőségre felkészülve, igyekszünk gondoskodni biztonságáról. Élvezze hát sport nyaralását felesleges aggodalmak és bizonytalanság nélkül. Kösse meg online az igényeinek legmegfelelőbb sportbiztosítás. 


  megvesz utasbiztosítások